Pařížský veletrh Interfiliére v září 2021

Naše kolegyně Hanka a Markéta, které se starají o privátní značku Astratex, navštívily pařížský veletrh Interfiliére. Po delší pauze, kterou způsobila omezení v cestování, si tak mohly na vlastní oči prohlédnout a osahat novinky od evropských i asijských výrobců prádla, krajek, doplňků a dalších komponentů, ze kterých vzniká spodní prádlo. Zároveň načerpaly inspiraci pro následující sezóny.

Na místě opravdu bylo z čeho vybírat. Hanku s Markétou zaujala velká nabídka krajek i nastupující trend, kterým je madeira. Tento druh výšivky se objevuje nejen v kategorii spodního prádla, ale uplatňuje se i u plavek a plážového, domácího i volnočasového oblečení. Nabídka materiálů pro prádlo a plavky kromě běžných materiálů, jako jsou polyamidové, polyesterové nebo modalové směsi, obsahuje trend bavlněných pletených celoplošných krajkovin, které se prolínají i do plážového oblečení a doplňků. Nepřeberné množství materiálů, vzorů a barev bylo prezentováno v samotném centru výstavní haly – pro „textiláky“ ráj plný inspirace.

Hanka s Markétou navštívily i halu s hotovými kolekcemi a doplňky – tedy veletrh Who´s next, který probíhal souběžně s Interfiliére. Kolekce zejména plavek a plážového oblečení a doplňků byly krásně sladěny jak tematicky, tak i barevně a samozřejmě materiálově. Na veletrhu byly zastoupeny jak designové a rafinovaně řešené produkty z luxusních materiálů, tak i sofistikovaně zpracované vzory na velmi jemných materiálech.

Potvrdilo se, že prádlo je už naprosto běžně vnímáno jako součást oděvu a naší osobnosti, kdy rozmanitost nabídky obsáhne každou naši potřebu a situaci, pro kterou se oblékáme. A protože prádlo je základem pro skvělý pocit z celého outfitu, mohou si naše zákaznice být jisté, že je a bude z čeho vybírat.

Objeví se novinky z veletrhů v sortimentu Astratexu? Nechte se překvapit. Jisté ale je, že si Hanka s Markétou z Paříže přivezly hned několik zajímavých kontaktů.