5 sekund, které nám daly pořádně zabrat

V minulých dnech jsme kromě fotek a videí k podzimním trendům připravovali také packshot pro podprsenku Spacer Viktoria, která patří mezi naše bestsellery. I když jde v podstatě „jen“ o několikavteřinový spot, byla jeho příprava náročnější, než jsme předpokládali.

Přestože jsme nijak nepodcenili přípravy, zkomplikovaly vznik packshotu události, které zkrátka nešlo předvídat. První překvapení nám připravila modelka, kterou jsme si pro natáčení vybrali. Slečna poměrně výrazně zhubla, a to i v partiích, kde jsme to vážně nepotřebovali. Takže bylo jasné, že jí podprsenka, jejímž benefitem je, že se hodí pro velká prsa, nebude sedět.

Místo paniky jsme zvolili plán B. Ten spočíval ve spojení improvizace a šťastné náhody. Shodou okolností jsme totiž měli domluvené produktové focení s modelkou Lidií. A tak jsme se rozhodli, že s ní rovnou natočíme i packshot. K tomu, aby náš plán klapl, jsme potřebovali jen dopravit podprsenku včas do Polska, kde se focení mělo odehrávat.

Doprava produktů k našim severním sousedům standardně trvá dva dny. Ale to by — jak už to tak bývá — bylo až moc jednoduché. Takže když se klíčová zásilka odeslaná na poslední chvíli spojí s řidičem, který se rozhodne nepřijít do práce, protáhne se doručení na týden. A zatímco balíček odpočíval někde ve svozovém depu, my jsme si okusovali nehty nervozitou.

A jak to dopadlo? Naštěstí dobře, i když čekání bylo vážně napínavé. Podprsenka na místo určení doputovala odpoledne v den focení. A Lidii naštěstí padla jako ulitá. Vy se teď na spot, za kterým stojí více nervů, než byste možná čekali, můžete podívat. A je možné, že na něj v následujících měsících narazíte i v televizním vysílání. Co na modelku a hlavně podprsenku Spacer Viktoria říkáte?

#AstratexTeam